Trailwalk

 

Trail Walk

De trail walk is een wandeling van ca 20 kilometer, de wandeling gaat voornamelijk over onverharde wegen en loopt zowel over openbare wegen als over privégronden. De wegen zijn niet afgesloten en de gewone verkeersregels gelden hier dus. De wandeling begint bij de IJsseloever in IJsselstein je loopt langs diverse Eendenkooien, over weilanden, langs unieke kades en langs de IJssel over het Jaagpad, door de jachthaven Marnemoende en tenslotte door het nieuw en oudere bos van IJsselstein,. Het parcours is ca 90% onverhard. Er is een koffie/theepost aanwezig rond de 7 km en bij de jachthaven kun je gebruik maken van de Horeca. De route staat op afstandmeten ( klik hier ) LET OP dit is de route van de 20 Trail Run. De start voor de walk is bij de 6 k, bij het clubgebouw van Korfbalvereniging Fortissimo

 

Start / Finish locatie

De start en finish zullen bij de Korfbalvereniging Fortissimo zijn (Zomerdijk 42B, 3402 MJ IJsselstein, achter de sporthal ) Hier is er een mogelijkheid om gebruik te maken van het sanitair. Natuurlijk kan men na het lopen hier ook nog een kop koffie, frisje of een biertje dinken. Als je je inschrijft voor de trail walk wave 1 dien je te vertrekken tussen 09:40 en 10:00 uur, de trail walk wave 2 dien je te vertrekken tussn 10:00 en 10:20 uur op de stempelkaart staat per locatie hoe laat deze sluit.

 

              De afstanden van de parcours  bij benaming 20 km in werkelijk wijkt dit iets af. 

 

Inschrijving annuleren / wijzigen

Startbewijzen kunnen niet geannuleerd worden, wel kun je je stempelkaart aan een andere loper overdragen. Dit dien je zelf te regelen.

Inschrijven gaat via deze link 

 

Milieu

'Leave nothing but foot prints'.

 

Dit trail evenement loopt de een prachtig natuurgebied. We streven ernaar om het gebied te gebruiken zonder het gebied en de dieren die er wonen onnodig te belasten. Bij een trailwalk nemen deelnemers hun eigen afval mee. Een schoon parcours vergroot te kans dat het evenement ook volgend jaar weer kan rekenen op een vergunning. We rekenen als organisatie op je medewerking. IJsselTrail loopt door een natuurgebied waar honden niet zijn toegestaan.

 

 

Deelnamevoorwaarden

Door inschrijving en deelname aan dit evenement verklaar je je ook akkoord met de deelnamevoorwaarden van IJrun.

Het organiseren van een sportevenement gaat gepaard met de nodige risico's. Als organisatie spannen wij ons in om die risico's voor deelnemers te beperken. De deelnamevoorwaarden zijn er onder meer op gericht om de aansprakelijkheid van IJrun voor onverhoopte problemen te beperken. Lees deze voorwaarden over deelname en aansprakelijkheid goed door voordat je je inschrijft.

Daarnaast geldt er een reglement met hierin zaken over het parcours, behoud van de natuur, verkeer en verzorging. Zorg ervoor dat je hiermee bekend bent op het moment dat je deelneemt.

 

 

Deelname en aansprakelijkheid

Elke deelnemer dient te beschikken over een goede conditie. En dient ervaring te hebben met het lopen in off-road terrein (smalle paden, oneffenheid, modder etc.). Deelname is geheel op eigen risico en verantwoording. De organisatie kan niet worden aangesproken voor opgelopen schade of eventuele blessures.

IJrun is, behoudens haar verantwoordelijkheid voor de wet, op geen enkele wijze verantwoordelijk of (geldelijk) aansprakelijk voor ongevallen en/of ziekte van deelnemers, voor verlies van bezittingen of elk ander door de deelnemer beweerdelijk geleden nadeel.

IJrun behoudt zich het recht voor de route, start- en/of finishtijden en/of -plaatsen te wijzigen of het evenement geheel of gedeeltelijk af te gelasten op grond van extreme weersomstandigheden (hevige regenval of sneeuw, ijzel, dreiging van onweer) of andere calamiteit(en), waarbij dit in redelijkheid niet anders van IJrun kan worden verwacht. Er bestaat geen recht op teruggave van het inschrijfgeld, noch op vergoeding van (in)materiële schade. Er bestaat ook geen recht op teruggave van het inschrijfgeld, noch vergoeding van (in)materiële schade bij evt niet volledig af (kunnen)leggen van het uitgezette parcours.

 

Honden

Wij krijgen regelmatig de vraag of er ook honden meemogen, de route loopt langs eendenkooien hier mogen wij ivm het broedseizoen niet met honden komen.

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved