Night Trail / Run

Runnersworld Utrecht Night Trail Run 


Zaterdag 26 november komt de 3e editie van de Night Trail Run Utrecht met afterparty.Onderdelen 2022

Er zijn 4 onderdelen :


De Runnersworld Fun Run ca 5 km verhard kosten € 10,-

De Body Business Trail ca 7,5 km kosten € 10,-

De Body Run presatieloop ca 10 km verhard kosten € 12,50

De WHY Search Trail ca 15 km kosten  € 15,-


De inschrijving gaat via deze link

 

Uitslagen en foto's 

De uitslagen zijn live terug te vinden via deze link 

Foto's van eerdere edities kunnen jullie vinden via deze linkDe Body Business Trail & WHY Search Trail 

Het parcours is grotendeels onverhard en onverlicht. De routes lopen deels langs de Nedereindseplas en over de berg langs de skipiste, waardoor er ook enkele hoogtemeters in zitten. De routes gaan over schelpen/grind paden, grasstroken en over modderige (MTB)  paden. Het parcours kan zowel met trail- als normale hardloopschoenen worden gelopen. Wel adviseren wij trailschoenen met demping i.v.m. de ondergrond van de paden.

Voor deelname aan de trails moet je minimaal 12 jaar zijn.

 

De Runnersworld Fun Run

Dit is een geheel verhard parcours waarbij je in een achtje over en langs de Nedereindseplas loopt. Deze Fun Run is voor de hele familie ervan uitgaande dat je 5 km in 1 uur kunt hardlopen. 


De Body Run prestatieloop

Dit is een geheel verhard parcours waarbij je in een achtje over en langs de Nedereindseplas loopt en een deel door het nieuwegeinse parkt. 


Verlichting

Zowel bij de Trails als bij de Fun Run ben je verplicht met een hoofdlamp te lopen, aangezien de paden niet tot nauwelijks verlicht zijn. Bij de Fun Run ben je natuurlijk vrij om ook "fun" verlichting te dragen. 

 

 

Beker arm

Het event is beker arm. Neem daarom zelf een herbruikbare beker mee om te gebruiken bij de waterpost.

 

Start / Finish locatie

De Skispiste Nieuwegein ligt aan de Nedereindseweg 501a, 3546 PM Utrecht. Er zal EHBO aanwezig zijn en men kan gebruik maken van een gemengde omkleedruimte. De spullen kunnen daar onbewaakt en op eigen risico blijven liggen. Er is beperkt parkeerplek dus carpoolen of op de fiets komen wordt gewaardeerd. De Horeca gelegenheid is geopend tot 23.59 uur.

 

Starttijden 

Deze zijn nog niet bekend maar de start is tussen 19 en 20 uurInschrijving annuleren / wijzigen

Startbewijzen kunnen niet geannuleerd worden, wel kun je je startbewijs aan een andere loper overdragen. Je startbewijs met chip kun je overdragen aan de andere loper, je dient dan zijn gegevens en je startnummer door te geven aan IJrun.


 

Startnummers

De startnummers kunnen worden opgehaald op de dag zelf, tijden worden nog via de mail gecomuniceerd. De startnummers liggen bij de Skispiste Nieuwegein deze ligt aan de Nedereindseweg 501a, 3546 PM Utrecht.

 

 

Tijd waarneming

De tijdwaarneming wordt verzorgd door Racetimer en is terug te vinden met finishfilmpje op deze site.

 

Milieu

'Leave nothing but foot prints'.

Dit evenement loopt door een prachtig natuurgebied. We streven ernaar om het gebied te gebruiken zonder het gebied en de dieren die er wonen onnodig te belasten. Bij trailwedstrijden nemen deelnemers hun eigen afval mee. Denk aan afval van energiegels en -repen. Een schoon parcours vergroot te kans dat het evenement ook volgend jaar weer kan rekenen op een vergunning. We rekenen als organisatie op je medewerking.

 

Hartekind

Een groot deel van de opbrengsten gaat naar Stichting Hartekind, bij de inschrijving is er de mogelijkheid voor een extra donatie.


Vrijwilliger 

Wil jij op de avond of met de voorbereidingen als vrijwilliger helpen stuur dan een mail naar info@ijrun.nl 

Copyright © All Rights Reserved

why logo 2020