Night Trail / Run

 

Night Trail Run Utrecht

Dit nieuwe event gaat plaats vinden op 2 februari 2019 bij de Skipiste Nieuwegein.

Deze loop kent een officele tijdwaarneming maar let op het is een recreatieve loop, het gaat om de beleving. Na de loop is er een afterparty voor de deelnemers en voor het publiek. De Opbrengsten voor de loop gaan naar Stichting Hartekind. Voor alle onderdelen is het verplicht verlichting bij je te hebben. Bij inschrijving gaat men akkoord met de voorwaarden

 

Onderdelen

Er zijn 3 onderdelen waarvoor je je kunt inschrijven.

De 5 mijl Body Business Trail ( ruim 8 km ) €10,-

De 10 mijl puur sales Trail ( ruim 16 km ) € 15,-

De Runners World Fun Run ca 5 km verhard. € 8,50

Inschrijven gaat via deze link.

 

De 5 mijl Body Business Trail & 10 mijl puur sales Trail

Het parcours is grotendeels onverhard en onverlicht. De routes lopen deels langs de Nedereindseplas en over de berg langs de skipiste, waardoor er ook enkele hoogtemeters in zitten. De routes gaan over schelpen/grind paden, grasstroken en over modderige (MTB)  paden. Het parcours kan zowel met trail- als normale hardloopschoenen worden gelopen. Wel adviseren wij trailschoenen met demping i.v.m. de ondergrond van de paden.

Voor deelname aan de trails moet je minimaal 12 jaar zijn.

 

De Runners World Fun Run

Dit is een geheel verhard parcours waarbij je in een achtje over en langs de Nedereindseplas loopt. Deze Fun Run is voor de hele familie ervan uitgaande dat je 5 km in 1 uur kunt hardlopen.

 

Verlichting

Zowel bij de Trails als bij de Fun Run ben je verplicht met een hoofdlamp te lopen, aangezien de paden niet tot nauwelijks verlicht zijn. Bij de Fun Run ben je natuurlijk vrij om ook "fun" verlichting te dragen.

Schrijf je je in 2018 nog in dan kun je bij de inschrijving kiezen voor een gratis hoofdlamp, op te halen bij Runnersworld Utrecht ( Galgenwaard )

 

Bekervrij

Het event is bekervrij. Neem daarom zelf een herbruikbare beker mee om te gebruiken bij de waterpost.

 

Start / Finish locatie

De Skispiste Nieuwegein ligt aan de Nedereindseweg 501a, 3546 PM Utrecht. Er zal EHBO aanwezig zijn en men kan gebruik maken van een gemengde omkleedruimte. De spullen kunnen daar onbewaakt en op eigen risico blijven liggen. Er is beperkt parkeerplek dus carpoolen of op de fiets komen wordt gewaardeerd. De Horeca gelegenheid is vanaf 18:30 uur geopend.

 

Starttijden zijn nog onder voorbehoud

De start van de 10 mijl puur sales trail is om 19:00 uur Er wordt gestart in kleine groepen (tijdslimiet is 3 uur)

De start van de 5 mijl body business trail is om 19:30 uur Er wordt gestart in kleine groepen (tijdslimiet is 2 uur)

De start van de 5 km  fun run is om 20:00 uur (tijdslimiet is 1 uur)

 

 

Prijsuitreiking

Er is een gezamenlijke prijsuitreiking rond 22:00 uur

 

Inschrijving annuleren/wijzigen

Inschrijven gaat via deze link.

Startbewijzen kunnen niet geannuleerd worden, wel kun je je startbewijs (met chip)

aan een andere loper overdragen. Bij overdracht dienen NAW gegevens te worden gewijzigd. Dit dient bij de organisatie van de IJrun te gebeuren.

 

Tijd waarneming

De tijdwaarneming wordt verzorgd door Racetimer en is terug te vinden met finishfilmpje op deze site.

 

Milieu

'Leave nothing but foot prints'.

Dit evenement loopt door een prachtig natuurgebied. We streven ernaar om het gebied te gebruiken zonder het gebied en de dieren die er wonen onnodig te belasten. Bij trailwedstrijden nemen deelnemers hun eigen afval mee. Denk aan afval van energiegels en -repen. Een schoon parcours vergroot te kans dat het evenement ook volgend jaar weer kan rekenen op een vergunning. We rekenen als organisatie op je medewerking.

 

Hartekind

Een groot deel van de opbrengsten gaat naar Stichting Hartekind, bij de inschrijving is er de mogelijkheid voor een extra donatie.

Copyright © All Rights Reserved